Samsung Gear VR en de note 4

Samsung Gear VR – Kopen, Review en Prijzen

De Samsung Gear VR is de eerste betaalbare virtual reality bril voor onze smartphone. Helaas is de Gear VR alleen voor de Galaxy S6 en de S6 Edge te gebruiken. Met Deze VR-Bril stap je binnen enkele seconden in de virtuele wereld door deze innovatieve VR-Headset. De Samsung Gear VR zorgt voor een 360-graden surround cinema-achtige kijkervaring. Door de hoge grote pixeldichtheid en hoge resolutie van de Galaxy S6 geniet je van levensechte beelden.

Samsung Gear VR

Samsung Gear VR Specs

De Gear VR van Samsung is voorzien van een gebruiksvriendelijk touchpad aan de zijkant van de bril. De diepere touchpad is makkelijk te vinden omdat die wat dieper in de bril is gemonteerd met gebruiksvriendelijke bedieningselementen. Tevens heeft de Virtual Reality bril de perfecte pasvorm door de zachte rubberfoam wat op je gezicht drukt. De Ergonomische band langs de zijkant en boven uw hoofd verdeelt het gewicht van de VR-Bril gelijkmatig over je hoofd. Zo heeft u lange tijd VR-Gaming plezier zonder last te krijgen van uw gezicht en nek. Doordat de Gear VR is voorzien van een micro-usb poort kan de bril rechtstreeks worden opgeladen door middel van  externe oplader. Doordat de Micro-USB in contact staat met je VR-Bril en je SmartPhone worden deze beide opgeladen. Zo kun je nog langer van je films, games en video’s genieten.

Gear VR touchpad

Technische Gear VR Specs

Kleur:
Frost White
Sensors:
Accelerometer, Gyro sensor, Proximity Sensor

Fysieke Specs:
Afmetingen (HxWxD): 82,8 x 196,1 x 98,5 mm
Gewicht (g): 420,4

Samsung Gear VR Kopen

Een Samsung Gear VR kopen is natuurlijk voor de Galaxy S6 en Edge gebruikers een top plan. Dit is de eerste Virtual Reality bril waar wij consumenten de VR-wereld kunnen ervaren. Op onze webshop: ” Virtual Reality Bril ” bieden wij verschillende VR-brillen aan voor een zeer betaalbare prijs. Mocht u niet gelijk rond de €200,- willen uit gaan geven aan een Samsung Gear VR dan kunt je altijd eerst de Google Cardboard eens proberen. Voordat je overgaat op de duurdere en verder gevorderde brillen in de virtual reality branche.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel