Virtual reality rondleiding door Amsterdam Arena

Vanaf februari 2015 is het mogelijk om een virtual reality rondleiding door de Amsterdam Arena te krijgen. De afgelopen maanden zijn van verschillende ruimtes in de Arena 360 graden beelden gemaakt. Door deze beelden kun je een virtual reality rondleiding krijgen in de Amsterdam Arena. Ontzettend handig voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de huur van een congrescentrum of een Skybox.

Amsterdam Arena cardboard

 

Door middel van een virtual reality cardboard krijgt men via de officiële Amsterdam Arena website een virtual reality rondleiding. Zo wandel je zo door diverse skyboxen, restaurants en het Amsterdam Arena Innovation Centrum.

Voor de AFC Ajax fans onder ons is het helemaal geweldig. Met de virtual reality tour kun je zelfs langs de dug-out van Frank de boer en zijn spelers lopen. Al met al een unieke beleving rondom de Nederlandse velden en de Arena is bij deze trendsetter.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

1 Reactie

  1. Super vet! Kan ik ook zo’n carboard kopen?

Reageer op dit artikel