angry brids space vr

Angry Birds Space VR Games

Rovio de producent van het immens populaire spel Angry Birds VR heeft wat sneak previews vrijgegeven van hun nieuwste VR game ” Angry Birds Space VR “. Maar wanneer worden deze VR games gelanceerd voor het grote publiek?

In Mei 2015 hebben we gezien dat Rovio een demo heeft laten zien van Angry Birds Space VR. Deze demo was alleen toegankelijk voor een select aantal genodigden. Vanaf dit moment hebben we niks meer vernomen van Angry Birds grootse virtual reality plannen.

Totdat gister Rovio naar buiten kwam met een hele nieuwe Angry Birds VR game. Het spel neemt je mee in een rit door de ruimte waar het één en ander staat te gebeuren.

angry birds space vr

Deze laatste AB virtual reality ervaring genaamd Angry Brids Space VR is geshowd aan een select gezelschap op diverse VR evenementen. Het spel is een twee minuten durende rit door de ruimte. Red wordt afgevuurd in een katapult en jij zweeft heerlijk achter hem aan door de ruimte. Door de VR graphics kun je in alle richtingen om je heen kijken.

Je moet alle planeten om je heen goed in de gaten houden, hier zweven gevaarlijke astronautenvarkens rond die je vijand zijn. Door het gebruik van de touchpad op de Gear VR kun je de varkens uit hun ruimtepakken schieten.

Alle games angry birds vr

Angry Birds Space VR inspiratie

Angry Birds Space VR is voortgekomen uit de eerste virtual reality game gemaakt voor de Rock in Rio festival. Dit is een groot virtual reality evenement in Rio, verder door ontwikkeld bij Imgnation een grote VR-studio in Brazilië.

Angry Birds Space VR is eigenlijk ontwikkeld voor de NASA New Horizons event. Een groot jaarlijks evenement voor geïnteresseerden in het zonnestelsel. Rovio heeft deze twee VR games daar samen geshowd en de reacties waren uitmuntend. Met de aankomende première van ” the angry birds movie” in mei, ga je er vanuit dat Rovio bezig is met het pijlen van de reacties.

De grote vraag voor ons allemaal is; Wanneer mogen we deze VR game gaan spelen?

Rovio heeft deze vraag beantwoord met: ” Wij hebben geen enkele plannen gemaakt om Angry Brids VR bespeelbaar te maken voor het brede publiek “.  Wij hebben het idee dat Angry Birds hier zichzelf tekort aan doet, om te denken dat VR niet toegankelijk gemaakt moet worden voor het brede publiek. Hoe denken jullie hierover?

Hieronder diverse sneakpics van Space VR

Angry birds space vr game

KIJK UIT VOOR DE GROTE KOMETEN, SCHIET ZE KAPOT!

Space VR angry birds

ZWEVEND DOOR DE RUIMTE, WAT IS DAT HEERLIJK!!!

angry birds space vr game saturn

MET ANGRY BIRDS SPACE VR ZO SNELMOGELIJK NAAR SATURN!!

angry-birds-space-vr-game2

KIJK UIT VOOR DE MONSTERS, SCHIET ZE AF MET JE TOUCHPAD!!

Blijf op de hoogte volg ons op; Facebook, Twitter en Google+

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel