duck hunt virtual reality game

Duck Hunt virtual reality game

duck hunt nintendo gameDuck Hunt, jawel super vet wie kent het nog? Het immens populaire computerspel dat werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo. In het spel was het de bedoeling dat je de NES Zapper eenden moest neerschieten die door je scherm heen vlogen. Er waren destijds diverse pistolen te kopen die je weer kon connecten met je PC. In Europa kwam Duck Hunt pas beschikbaar op 15 augustus 1987. En nu bijna 30 jaar na deze datum komt er een virtual reality game van Duck Hunt op de markt.

Virtual Reality Game

Duck Hunt virtual reality game, jaja ongekend hoe vet! De 21-jarige Joseph Delgado, student aan de New Jersey institute of technhology heeft deze VR game gemaakt. Dit heeft hij gedaan door zijn met zijn Oculus Rift Development Kit 2. Met deze kit heeft hij de 8-bit NES-klassieker Duck Hunt omgebouwd tot een virtual reality beleving.

Wat helemaal tof is dat de VR-game waarschijnlijk gratis uitgebracht gaat worden. Tevens wordt de game omgebouwd om compatibel te worden met de HTC Vive wanneer deze uitkomt. Ben je geïnteresseerd geraakt in de kunsten van Joseph? Je kunt de hele ontwikkeling van de virtual reality game teruglezen op zijn persoonlijke blog. 

Duck Hunt spelen

Wil je weer even je jeugdsentiment Duck Hunt ervaren, we hebben speciaal voor jou de game op onze pagina gezet. Nu hoef je niet te wachten totdat de virtual reality game voor iedereen uitkomt. Laat je lekker gaan, en knal die eenden uit de lucht! Veel plezier..

Blijf op de hoogte volg ons op; Facebook, Twitter en Google+

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel