mountain bike

Vader heeft geen virtual reality bril nodig

Voor de gemiddelde HongKonger is een Virtual Reality bril niet te betalen. Hier heeft creatieve papa Newman Chan iets tofs op gevonden. Hij heeft zijn creativiteit op de loop laten gaan en zijn dochtertje in een driewieler gestationeerd. Ja, ja, met helm en al kijkend naar een filmpje van mountainbikers die vol gas van de berg af razen. Al schuddend beweegt Chan zijn dochter mee op het ritme van de mountainbikers. Zijn dochtertje schatert van plezier! Het filmpje is onlangs al 18 miljoen keer bekeken op Youtube. Papa Newman Chan wordt op internet al uitgeroepen tot ‘Papa van het jaar’.

papa newman chan

Blijf op de hoogte volg ons op; Facebook, Twitter en Google+

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel