logo van google

Google Cardboard Plastic

Virtual Reality brengt ons op diverse plaatsen van de bodem van de oceaan tot aan de top van de Mount Everest. Maar zo mooi als virtual reality ook kan zijn.. het mooiste is het om het zelf mee te maken en ervaren. Vandaag lanceert Google haar splinter nieuwe virtual reality bril de; ” Google Cardboard Plastic ” . Deze VR bril zal de toekomst van virtual reality in een totaal ander daglicht zetten. Volgens Google is dit de laatste stap vooruit in deze immense technologie. Een nieuwe Plastic Cardboard die je het werkelijk laat ervaren.. Voel, ruik en hoor het zoals je in het echte leven ook doet!!

De Google Cardboard Plastic is s’werelds eerste actual reality headset, compleet met 4D integratie en 360 graden actual sound installatie. Virtual Reality experts staan echt versteld van deze ontwikkeling die Google maakt in de VR branche. De Cardboard Plastic is lichtgewicht, waterbestendig en geassembleerd om levenslang mee te gaan, geen batterijen en draadloos. Met deze virtual reality bril zul je niks van je echte leven missen!

Lees meer over de Google Cardboard Plastic op het officiële blog van Google.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel