htc vive nu te koop

HTC Vive kopen kan vanaf vandaag

htc vive virtual reality bril van htcDe wereld van virtual reality is niet meer ver van ons vandaan. Een reeks nieuwe virtual reality producten staat ons te wachten in 2016. Het idee van virtual reality is niet nieuw maar sinds de laatste jaren begint het pas echt op gang te komen. HTC werkt mee aan de opkomst van virtual reality met de HTC Vive. Het Taiwanese bedrijf heeft eerder al aangegeven zich meer te willen richten op virtual reality na de tegenvallende smartphone verkopen.

HTC Vive

De HTC Vive is de virtual reality bril van het technologie bedrijf. Gisteren heeft HTC bekend gemaakt dat het begonnen is met de levering van de virtual reality bril. Hiermee maakt HTC de belofte waar dat de bril begin april geleverd zou worden. De introductie van de HTC Vive volgt de Oculus Rift op die een week eerder voor het eerst geleverd werd. De levering van de HTC Vive begint bij de personen die het eerst de virtual reality bril gereserveerd hebben.

virtual reality bril htc vive kopen

Wat is de HTC Vive?

De HTC Vive is een virtual reality bril van HTC dat gemaakt is in samenwerking met Steam-ontwikkelaar Valve. De Vive is een full system virtual reality bril dat gekoppeld moet worden aan een computer en dus niet aan een HTC smartphone. De bril werkt op een andere manier dan veel virtual reality brillen aangezien het meer ruimte geeft om te bewegen binnen een ruimte. Dit komt doordat lasers gebruikt worden om je locatie te bepalen. Het zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan de andere virtual reality systemen. Het nadeel van dit systeem is dat het alleen in een grote ruimte gebruikt kan worden. De Vive beschikt over een camera waardoor de echte wereld zichtbaar blijft. Zo wordt voorkomen dat je niet plotseling tegen een muur aanloopt.

HTC vive kopen

De HTC Vive kopen is vanaf vandaag mogelijk in Nederland. De kosten bedragen €899,- dit is exclusief verzendkosten. De bril is inbegrepen maar ook twee controllers en twee sensoren voor het bepalen van je positie. Hiernaast worden drie games geleverd bij de aankoop van de Vive. Dit zijn Job Simulator, Tilt Brush en Fantastic Contraption.

Top 10 VR games

Super tof, op youtube staat een film online met een top 10 van VR games. Deze games zijn uiteraard te bespelen met een HTC Vive virtual reality bril. Tevens is het ook geen enkel probleem om met andere vr brillen de games te spelen.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel