Virtual Reality demo door london

Facebook toont nieuwe virtual reality demo

Facebook het bedrijf achter de oculus rift virtual reality bril heeft op zijn ontwikkelaarsconforentie F8 een Virtual Reality demo getoond. Het gaat hier om een virtual reality beleving die je samen met andere Oculus Rift gebruikers kunt ervaren. Facebook maakt het mogelijk om gezamenlijk een bekende virtuele locatie te bezoeken met je mede Rift gebruikers. Deze demonstratie was de eerste van de sociale elementen die facebook wil bereiken met de Oculus Rift.

Virtual Reality demo door London

In de Virtual Reality Demo bezocht Chief Technology officer van facebook, Mike Schroepfer samen met een collega de metropool London. Dit alles werd getoond op het podium vanwaar de demo werd gehouden. Dit is een ontzettend toffe ontwikkeling in virtual reality land, Facebook maakt het dus mogelijk om met je Oculus Rift virtueel door London te wandelen. Helemaal een tof detail is dat hij samen met z’n collega een selfie maakte op één van Londons bekende locaties.

Door het zelfportret met de selfiestick toont facebook aan dat ze ontzettend ver zijn met het realiseren van een virtual reality wereld. Elke beweging werd goed vastgelegd dit wordt medemogelijk gemaakt door de controllers en sensoren die de bewegingen van het hoofd en de handen bijhouden. Deze demonstratie toont één van de eerste sociale elementen van de VR bril waar Facebook zich vooral op wil gaan richten.

Wij zijn zeer benieuwd naar de prestaties van de Oculus Rift, deze is vanaf midden tweede kwartaal verkrijgbaar in Nederland. Wil jij de oculus rift kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop!

Facebook het bedrijf achter de oculus rift virtual reality bril heeft op zijn ontwikkelaarsconforentie F8 een Virtual Reality demo getoond. Het gaat hier om een virtual reality beleving die je samen met andere Oculus Rift gebruikers kunt ervaren. Facebook maakt het mogelijk om gezamenlijk een bekende virtuele locatie te bezoeken met je mede Rift gebruikers. Deze demonstratie was de eerste van de sociale elementen die facebook wil bereiken met de Oculus Rift. Virtual Reality demo door London In de Virtual Reality Demo bezocht Chief Technology officer van facebook, Mike Schroepfer samen met een collega de metropool London. Dit alles werd…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Facebook gaat zich volledig richten op Social Virtual Reality, denk jij dat dit the next big thing gaat worden?

Onze beoordeling: 4.9 ( 1 stemmen)

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel