Virtual Reality bij Velux dakramen

Virtual Reality helpt bij Velux dakraam keuze

Dat Virtual Reality een ontzettend mooie ontwikkeling is zijn ze bij Vulux dakramen ook achter. Vanaf heden is het mogelijk om een Virtual Reality presentatie te krijgen van uw donkere zolder. Bij Velux kwamen ze er achter dat het ontzettend moeilijk is om de klant een voorstelling te geven wat voor een impact daglicht geeft in een donkere zolder.Virtual Reality met Kaliber en Velux

Om die reden zijn Velux en Kaliber een samenwerking aangegaan.  Kaliber heeft het mogelijk gemaakt om met je smartphone te ervaren hoe je donkere zolder er uit komt te zien met daglichtinval door middel van een Velux dakraam. Op deze manier is het voor de verkopers van de dakramen specialist veel eenvoudiger de klant een voorstelling te geven wat voor een impact het kan hebben.

De virtual reality ervaring was voor het eerst te bewonderen op de Beurs Eigen Huis en is nu ook beschikbaar voor smartphones. De app is met een VR bril te ervaren of met uw telefoon in 360 graden modus te gebruiken.

Velux VR

Virtual reality veroverd Nederland

Wij merken dat steeds meer ( grote ) bedrijven het nut van Virtual Reality gaan inzien. Het is ontzettend tof om te zien hoe de bedrijven hun voordeel uit de VR ontwikkelingen halen. Wij van 360 VR blijven dit natuurlijk op de voet volgen.

Dat Virtual Reality een ontzettend mooie ontwikkeling is zijn ze bij Vulux dakramen ook achter. Vanaf heden is het mogelijk om een Virtual Reality presentatie te krijgen van uw donkere zolder. Bij Velux kwamen ze er achter dat het ontzettend moeilijk is om de klant een voorstelling te geven wat voor een impact daglicht geeft in een donkere zolder. Virtual Reality met Kaliber en Velux Om die reden zijn Velux en Kaliber een samenwerking aangegaan.  Kaliber heeft het mogelijk gemaakt om met je smartphone te ervaren hoe je donkere zolder er uit komt te zien met daglichtinval door middel van…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Score

Waarom : Denk jij dat Virtual Reality de verkopers van Velux dakramen gaat helpen met meer order binnenhalen?

Onze beoordeling: Beoordeel ons als eerste!

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel