Huawei VR presentatie

Huawei VR virtual reality bril

Huawei VR komt met een mobiele virtual reality bril. Het is de bedoeling dat Huawei met deze VR-bril Samsung gaat beconcurreren met de Gear VR. Tijdens de lancering van de Huawei P9 smartphone werd gelijk tussen neus en lippen door mede gedeeld dat Huawei komt met een virtual reality bril voor de P9 en Mate 8.

Huawei VR specificaties

Doordat gebruik wordt gemaakt van een handig schuifsysteem kun je gemakkelijk de P9 of P9 plus in de Huawei VR bril schuiven. De Huawei virtual reality toont opvallend veel gelijkenissen met de Samsung Gear VR. Beide virtual reality brillen maken gebruik van een mobiele telefoon om de virtual reality ervaring aan te bieden. Tevens maken beide mobile VR brillen gebruik van een touchpad en terug-knop aan de achterkant, bovenop de bril zit een ring om scherp te stellen.

Huawei VR

Het grote verschil tussen de beide VR-brillen is de USB aansluiting en de resolutie. Zo maakt de Huawei VR gebruik van een USB-C-aansluiting, terwijl de Gear VR een oudere USB aansluiting gebruikt. Helaas voor de Huawei fans is de resolutie aanzienlijk lager dan die van de Gear VR. Huawei VR heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en de Gear VR S7 maakt gebruik van een 2560 bij 1440 pixels scherm.

Huawei VR voorkant

Gratis virtual reality films en games

Wat wel een opvallende belofte van huawei is dat er bij de lancering van de VR-bril vierduizend gratis films en veertig gratis games beschikbaar zullen zijn. Het is nog onduidelijk of de Huawei virtual reality bril ook buiten China geleverd gaat worden. Hier later meer over!

Huawei VR komt met een mobiele virtual reality bril. Het is de bedoeling dat Huawei met deze VR-bril Samsung gaat beconcurreren met de Gear VR. Tijdens de lancering van de Huawei P9 smartphone werd gelijk tussen neus en lippen door mede gedeeld dat Huawei komt met een virtual reality bril voor de P9 en Mate 8. Huawei VR specificaties Doordat gebruik wordt gemaakt van een handig schuifsysteem kun je gemakkelijk de P9 of P9 plus in de Huawei VR bril schuiven. De Huawei virtual reality toont opvallend veel gelijkenissen met de Samsung Gear VR. Beide virtual reality brillen maken gebruik…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Denk jij dat de Huawei VR een succes wordt?

Onze beoordeling: 4.85 ( 1 stemmen)

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel