VR-Bril aanschaffen

VR Bril waar moet ik op letten?

Als je een VR-bril wilt kopen dan zal je een keuze moeten maken uit de diverse soorten VR-brillen die er inmiddels te koop zijn. Wil je voor weinig geld (tussen de 20 en 100 euro) uitproberen wat virtual reality is, maak dan een keuze uit het aanbod van ‘smartphone VR-brillen’. De goedkoopste optie is een Google Cardboard, maar als je een kwalitatieve VR-bril wilt kopen die gebruikt maakt van je smartphone dan is de Samsung Gear VR een goede optie, echter deze wat duurdere VR-bril werkt alleen in combinatie met de Galaxy S6 of Note 4. Wil je niet meer dan 50 euro hier aan uitgeven, dan zijn er nog genoeg opties om een VR-bril aan te schaffen waar je een hoop plezier aan zult beleven.

Professionele VR-Bril

Voor het echte virtual reality werk, zal je echter flink meer moeten betalen. In dat geval kun je kiezen voor een virtual reality bril die gekoppeld is aan een PC of een bril die werkt via een spelcomputer. De Oculus Rift en de HTC Vive is te gebruiken in combinatie met een krachtige PC en de Sony Playstation die eind 2016 te koop is een voorbeeld van een VR-bril in combinatie met een spelcomputer. Je kunt ook nog wachten met aanschaf totdat er in de loop van dit jaar meer VR-brillen op de markt komen.

VR-bril

Belangrijk is te weten dat de allerbeste VR ervaring beleefd kan worden met een headtracking functie. Headtracking sensoren in de bril zorgen ervoor dat het beeld aansluit bij de bewegingen die je hoofd maakt, waardoor er nauwelijks vertraging is. Zodra je je hoofd beweegt, beweegt het beeld met je mee. Het is alsof je écht daar bent.

Wil je weten wat zijn de verschillen en specificaties van de verschillende virtual reality brillen zijn? Kijk eens op vr-bril.info en lees meer over de verschillende soorten VR-brillen.

Als je een VR-bril wilt kopen dan zal je een keuze moeten maken uit de diverse soorten VR-brillen die er inmiddels te koop zijn. Wil je voor weinig geld (tussen de 20 en 100 euro) uitproberen wat virtual reality is, maak dan een keuze uit het aanbod van 'smartphone VR-brillen'. De goedkoopste optie is een Google Cardboard, maar als je een kwalitatieve VR-bril wilt kopen die gebruikt maakt van je smartphone dan is de Samsung Gear VR een goede optie, echter deze wat duurdere VR-bril werkt alleen in combinatie met de Galaxy S6 of Note 4. Wil je niet meer dan…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Ben jij van plan een virtual reality bril aan te schaffen?

Onze beoordeling: 4.8 ( 1 stemmen)

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel