virtual reality achtbaan

VR Pranks – virtual reality achtbaan

Deze virtual reality prank is al uit 2014 maar ontzettend goed. In een winkelcentrum in Rusland maakte men het mogelijk om in een virtual reality achtbaan te stappen. En wat voor een achtbaan, deze baan hebben ze ontzettend hoog en stijl gemaakt om het zo nog meer mee te kunnen maken. Op het hoogste punt gebeurd er iets wat je nooit verwacht, deze stoere man wordt in eens een heel zielig klein ventje. Kijk hoe deze meneer geniet van zijn virtual reality achtbaan rit!

Virtual Reality Achtbaan

Deze virtual reality prank is al uit 2014 maar ontzettend goed. In een winkelcentrum in Rusland maakte men het mogelijk om in een virtual reality achtbaan te stappen. En wat voor een achtbaan, deze baan hebben ze ontzettend hoog en stijl gemaakt om het zo nog meer mee te kunnen maken. Op het hoogste punt gebeurd er iets wat je nooit verwacht, deze stoere man wordt in eens een heel zielig klein ventje. Kijk hoe deze meneer geniet van zijn virtual reality achtbaan rit! Virtual Reality Achtbaan

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Met hoeveel sterren beoordeel jij deze virtual reality prank?

Onze beoordeling: 4.9 ( 1 stemmen)

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel