Prehistorisch dorp in virtual reality

preHistorisch Dorp in Virtual Reality

Nieuwe technologische toepassingen en oeroude ambachten komen samen.
Beleef het preHistorisch Dorp in 360º. Kijk vanuit huis of waar je ook bent, rond op het middeleeuwse Jeroen Bosch-plein, stap middenin een strijdperk van middeleeuwse ridders of vaar in boomstamkano’s.

PreHistorisch Dorp

Pre-Historisch Dorp lanceert samen met Virtual Reality Life op donderdag 20 april een innovatieve 360º video en biedt haar website-gebruikers een bijzondere blik in het verleden van Brabant. Nieuwe technische oplossingen en oeroude ambachten komen samen in deze prachtige 360º graden video. Wanneer de digitale tijdreiziger de video met een virtual reality bril terug kijkt, waant die zichzelf in de voorbije tijdperken.
PreHistorisch Dorp biedt samen met VR-producent Virtual Reality Life een kijkje in de zes tijdperken van het historische museum in Eindhoven via de nieuw gelanceerde website prehistorischdorp.nl.

Pre-Historisch Dorp, onderdeel van Eindhoven Museum, is het openluchtmuseum gebouwd met experimentele archeologie. Bezoekers beleven in Genneper Parken in Eindhoven zes tijdperken van prehistorie tot aan late middeleeuwen.

Virtual Reality Life is een jong innovatief Bredaas bedrijf wat zich specialiseert in het maken van virtual reality en 360º video oplossingen voor bedrijven. Meer informatie over virtual reality life kunt u vinden op www.virtualrealitylife.nl

Nieuwe technologische toepassingen en oeroude ambachten komen samen. Beleef het preHistorisch Dorp in 360º. Kijk vanuit huis of waar je ook bent, rond op het middeleeuwse Jeroen Bosch-plein, stap middenin een strijdperk van middeleeuwse ridders of vaar in boomstamkano’s. PreHistorisch Dorp Pre-Historisch Dorp lanceert samen met Virtual Reality Life op donderdag 20 april een innovatieve 360º video en biedt haar website-gebruikers een bijzondere blik in het verleden van Brabant. Nieuwe technische oplossingen en oeroude ambachten komen samen in deze prachtige 360º graden video. Wanneer de digitale tijdreiziger de video met een virtual reality bril terug kijkt, waant die zichzelf in…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Met hoeveel sterren waardeer jij dit initiatief van virtual reality life?

Onze beoordeling: Beoordeel ons als eerste!

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel