360fly app geupdate

360Fly app geupdate met nieuwe functies

Je kent het wel. Maak je een toffe video met je actiecamera, moet je nog een aantal stappen nemen voordat je je stunts kunt delen met je vrienden en familie. Hoe gaaf zou het zijn als zij meteen live met je meekijken? Bijvoorbeeld als je meedoet aan een BMX-wedstrijd, uit een vliegtuig springt, snorkelt in het Great Barrier Reef of trucs doet op je snowboard. Goed nieuws: dat kan. Voortaan kijken zij live met je mee op hun eigen devices – via de 360fly app of met een virtual reality-bril.

Real-time meekijken met de 360fly is mogelijk dankzij een samenwerking met Livit, en mobiele 360fly  app waarmee je video’s streamt met je Facebookvrienden. Een livestream opzetten voor je 360fly-camera is heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt, is een 4G- of LTE-verbinding en de Livit-app – verkrijgbaar voor Android of iOS. Vrienden en familie kunnen live met je chatten en de 360-gradenvideo live bekijken in de app of met een virtual reality-bril.

360 fly live stream app

360fly app werkt samen met Livit voor real-time livestream van haarscherpe video’s

“We vinden het fantastisch om met 360fly samen te werken”, zegt Adam Blazer, directeur van Livit. “De combinatie van ons livestreaming-platform met de hoogwaardige 360fly-camera levert levensechte beelden. Het is een geweldige mobiele virtual reality-ervaring die perfect past bij de huidige trends rondom virtual reality!”

Je extreme stunts real-time delen? Dat kan met de 360fly-camera!

Over 360fly

360fly ontwerpt en creëert 360-graden-camera’s en -technologie die mensen inspireren om hun leven vast te leggen, te delen en te ervaren in meeslepende, interactieve 360-graden-video’s. Vol passie streeft het bedrijf continu naar innovatie. Dit heeft geresulteerd in een compleet nieuwe definitie van wat mogelijk is met video, virtual reality en visuele ‘storytelling’. De oorsprong van 360fly ligt in het roboticalab van Carnegie Mellon University in Pittsburgh, de Verenigde Staten. De technologie die ooit bedoeld was voor robots, zet het bedrijf nu in om de meest memorabele momenten van het leven vast te leggen. Van parachutesprongen en diepzeeduiken tot juichend stadionpubliek en muziekvideo’s, de 360fly legt het allemaal haarscherp vast. Het bedrijf lanceerde in 2011 ’s werelds eerste 360-graden-lens voor de iPhone, de GoPano Micro, samen met het eerste 360-graden-videoplatform, GoPano.com.

360fly app online

 

Je kent het wel. Maak je een toffe video met je actiecamera, moet je nog een aantal stappen nemen voordat je je stunts kunt delen met je vrienden en familie. Hoe gaaf zou het zijn als zij meteen live met je meekijken? Bijvoorbeeld als je meedoet aan een BMX-wedstrijd, uit een vliegtuig springt, snorkelt in het Great Barrier Reef of trucs doet op je snowboard. Goed nieuws: dat kan. Voortaan kijken zij live met je mee op hun eigen devices – via de 360fly app of met een virtual reality-bril. Real-time meekijken met de 360fly is mogelijk dankzij een samenwerking…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Denk jij dat deze update een verbetering is voor de 360fly?

Onze beoordeling: Beoordeel ons als eerste!

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel