ikea keuken kopen VR

IKEA keuken kopen met behulp van Virtual Reality

De ontwikkelingen van virtual reality toepassingen gaan steeds verder, er zijn steeds meer bedrijven die een markt zien in de ontwikkelingen. Er zijn dan ook veel technologische ontwikkelaars die dit jaar met vr brillen komen. Nu is ook IKEA mee gegaan met de trend.

IKEA Keuken kopen

Een IKEA keuken kopen wordt een stuk makkelijker gemaakt door een virtuele tour te maken door jouw droom keuken, deze vr ontwikkeling noemen ze de IKEA VR experience. Ze zijn de samenwerking aangegaan met de eerder uitgekomen HTC Vive, sinds kort kun je deze vr bril kopen als consument.

In de VR experience heb je de mogelijkheden om met een paar drukken de kleuren en materialen van je keukenkastje te veranderen, ook kun je het oogpunt van jezelf veranderen zodat je vanuit het gezichtspunt van uw kind kan kijken. Zo kun je bijvoorbeeld kijken of er gevaar zit in het openen van de kastjes.

De virtuele tour van IKEA is eerder al gelanceerd en is te bekijken met een VR bril op het gamelatform Steam en Valve, dit is nog de demo versie er wordt namelijk hard aan gewerkt om de tour optimaal te laten lijken. De demo loopt tot augustus en zal steeds worden aangepast.

Ikea virtual reality experience

IKEA heeft meerdere technologieën ingericht om de ervaring van het woonwarenhuis te verbeteren voor klanten. IKEA zegt nog niet wat deze technieken inhouden maar het zal wel met Virtual Reality te maken hebben. Wij denken dat je via deze technieken straks je gehele huis in kan richten door het kiezen van je interieur en meubels. Er zijn dus niet alleen voor IKEA veel mogelijkheden maar we zien deze mogelijkheden ook terug bij makelaars en aannemers.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door de auteurs van vr bril kopen, op deze website vind je een groot online aanbod in VR brillen en VR accessoires.

De ontwikkelingen van virtual reality toepassingen gaan steeds verder, er zijn steeds meer bedrijven die een markt zien in de ontwikkelingen. Er zijn dan ook veel technologische ontwikkelaars die dit jaar met vr brillen komen. Nu is ook IKEA mee gegaan met de trend. IKEA Keuken kopen Een IKEA keuken kopen wordt een stuk makkelijker gemaakt door een virtuele tour te maken door jouw droom keuken, deze vr ontwikkeling noemen ze de IKEA VR experience. Ze zijn de samenwerking aangegaan met de eerder uitgekomen HTC Vive, sinds kort kun je deze vr bril kopen als consument. In de VR experience…

Beoordeel 360VirtualReality.nl

Waarom : Een IKEA keuken kopen wordt door een virtual reality tour gemakkelijker?

Onze beoordeling: 4.85 ( 1 stemmen)

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel