Viveport VR platform

HTC Viveport VR platform gelanceerd

Voorheen waren de bezitters van een HTC Vive aangewezen tot externe platformen om van Virtual Reality content gebruik te kunnen maken. Dit is vanaf vandaag verleden tijd; vanaf nu kunnen alle HTC Vive gebruikers terecht op het nieuwe VR platform Viveport.

Het VR platform richt zich met name op de non gaming industrie; hoofdcategorieën zijn weer verdeeld in diverse subcategorieën. Vanwege de lancering van het nieuwe VR platform zijn alle VR belevingen afgeprijst van 1,49 naar €0,89 cent.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel