VR scary girl prank

Scary Girl Prank

Ontzettend tof bedacht van virtual reality prankers ( Scary Prank Show ). Passanten worden gevraagd een enge horror VR-film te bekijken. Op het moment dat er angstig naar de VR beelden gekeken wordt middels een virtual reality bril komt er in real life een angst aanjagende jonge vrouw tegenover de passant staan. Ongekend de reacties die je te zien krijgt.

VR PRANKS

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel