the voice of holland redroom app

The Voice of Holland virtual reality RedRoom app

Voor het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is de RedRoom app geupdate. De focus van het nieuwe seizoen TVOH is volledig gefocust op Virtual Reality. Tevens kun je nu met de ThuisCoach game zelf voorspellen welke kandidaat de volgende ronde gaat bereiken. Wat voor ons van 360virtualreality.nl vooral interessant is, is de VR functie in de app.

TVOH VR redroom app

TVOH in Virtual Reality

Net als bij eerdere talenten jachten ( DanceDanceDance ) kun je nu bij The Voice of Holland ook je virtual reality bril erbij pakken. In TVOH RedRoom app kun je nu plaatsnemen op de stoel van één van de coaches, je stem opwarmen met de zancoach, de visagie bezoeken en zelfs als een echte ster op het podium shinen. Dit alles middels live 360 graden camera beelden en je VR-bril.

The voice of holland redroom app downloaden

De Redroom app is te downloaden in de Google Playstore. Helaas is de app ( nog ) niet beschikbaar voor IOS apparaten.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel