Grote virtual reality samenwerking tussen VR reuzen

De GVRA ( Global Virtual Reality Association ) is een virtual reality samenwerking tussen de bekende grote namen in de VR. De grote multinationals die VR-brillen maken doen mee: Google, Oculus, Sony, Acer, HTC en Samsung. Het is een non-profit organisatie wat de bekendheid van virtual reality moet stimuleren. In de community gaat het er dus niet om wie de beste virtual reality bril maakt, maar gaat het om de bekendheid en de promotie van het fenomeen VR. Uiteindelijk heeft een ieder er dus baat bij dat virtual reality meer bekendheid genereert onder de wereld bevolking.

virtual reality samenwerking

Virtual reality samenwerking

Deze virtual reality samenwerking is vooral bedoelt om hun ‘best practices’ met elkaar te delen. Om ideeën uit te wisselen en gesprekken te voeren over de mogelijke toekomst van virtual reality, deze is zoals je weet immens. Men is er van bewust dat VR ondanks de potentie nog enorm in de kinderschoenen staat, hierdoor is een platform zoals deze een perfect hulpmiddel om virtual reality tot een succes te laten uitbloeien.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel