vuze camera

Introductie VUZE 360 graden camera

Introductie VUZE 360 graden camera

Eerste 3D 360° VR videocamera voor consumenten

vuze 360 graden cameraDecember 2016: Humaneyes Technologies lanceert een  driedimensionale 360° Virtual Reality videocamera. Door zijn betaalbare prijs (€ 899,-) wordt deze toegankelijk voor een groot publiek. Deze camera combineert 360° opnamen en 3D om Virtual Reality video’s te maken. Hiermee creëer je beelden die je als kijker het gevoel geven er echt bij te zijn en er midden in te staan.

Wat is een 3D en 360° camera?

3D of driedimensionaal betekent dat je een gevoel van diepte krijgt en geeft je het idee dat je aanwezig bent in de scène waar je naar kijkt. 360° graden betekent dat je alles en iedereen om je heen kan zien. Precies zoals je de wereld ziet.

Hoe werkt de Vuze 360 graden camera?

De compacte, platte camera heeft aan elke zijde 2 cameralenzen die op dezelfde afstand zitten als onze ogen. Hiermee worden 4×2 beelden opgenomen: 4 zijden voor 360° graden, maal 2 beelden om een stereoscopisch 3D beeld te creëren. Deze beelden worden opgeslagen op een SD-kaart. De bijgeleverde Vuze Studio software verwerkt de beelden tot een 3D 360° graden Virtual Reality video, die bekeken kan worden met een VR bril, computer, televisie of smartphone. Natuurlijk kunnen deze beelden direct gedeeld worden op Social Media.


Voorinschrijven Vuzecamera.nl met extra voordeel

Vuze wordt in maart 2017 verwacht en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Wil je er zeker van zijn dat je de camera vanaf het eerste moment in huis hebt? Dan kan je je vast voorinschrijven via www.vuzecamera.nl. Wanneer je dit vóór 31 januari 2017 doet, krijgt je er bovendien een GRATIS Homido VR bril, een GRATIS 64GB geheugenkaart en een GRATIS statief bij. Het hele pakket kost dan slechts € 899,00 en je hoeft dit bedrag pas te betalen op het moment dat de Vuze VR-camera geleverd gaat worden.

About Jurriën

Hé ik ben Jurriën eigenaar van 360virtualreality.nl, sinds 3 jaar volg ik al het nieuws rondom Virtual Reality. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte VR watcher ben! In oktober 2015 heb ik besloten om samen met Frens een Virtual Reality blog op te zetten. Wij zoeken jou! Ben jij net zo gek van virtual reality en lijkt het jou ontzettend leuk om ons enthousiaste team van bloggers te versterken? Neem dan voor meer informatie contact met ons op via de contactpagina!

Reageer op dit artikel