Samsung S8 brengt VR naar nieuwe hoogte!

Als je onze website regelmatig bezoekt dan ken je vast wel de Gear VR bril van Samsung en Oculus. Een halve virtual reality bril, waarmee je samen met een Samsung smartphone (s6 of hoger) een vr bril maakt. Je telefoon is dan namelijk je kijk scherm. En dat is prima om een start te maken met je vr avontuur, maar als je echt fan wordt. En natuurlijk dat wordt je, dan gaat de scherpte van het beeld je opbreken. De Galaxy S6 en S7 zijn namelijk niet krachtig genoeg voor haarschep beeld, maar gelukkig heeft Samsung daar bij zijn nieuwe vlaggenschip rekening mee gehouden. Want de S8 biedt meer!

De mogelijkheden van de S8

Daar waar de vorige smartphone modellen, redelijk werkte. Gaat de S8 een enorme stap vooruit in de kwaliteit van geluid en beeld. Het toestel is namelijk uitgerust met een 4k scherm en dat betekent een reuze sprong in beeldkwaliteit. Omdat je met een vr bril heel dicht op je scherm zit, zie je heel snel pixel en dat komt de beleving niet ten goede. De Samsung Galaxy S8 beloofd dat voor een groot deel op te lossen, waarschijnlijk nog niet perfect. Maar zeker een stap in de goede richting.

Kijk hier voor meer informatie over de Samsung S8 en de producten van Oculus

Virtual Reality via je smartphone hoe werkt dat

Of je nu de Gear VR, een Cardboard of een andere bril gebruikt. Je moet zorgen voor de juiste software op je mobiele telefoon. Bij de meeste nieuwe Samsung toestellen is deze al voor geïnstalleerd en herkent het toestel vanzelf als je in vr wilt kijken/spelen of interacteren. Mocht je een andere smartphone hebben, dan kun je deze vaak downloaden. Je hebt dan een interfase menu nodig, om te kunnen navigeren in de virtuele wereld.

About admin