virtual reality game

VR Games

VR Games zijn enorm in op komst, grote bedrijven in de game industrie zijn heel druk met het realiseren van een virtual reality headset. Hierbij kun je denken aan Sony met de Playstation VR en Xbox met de One VR. Na verwachting gaat dit jaar (2016) virtual reality ook de gaming industrie overnemen. Zo zijn er al verschillende virtual reality games uitgekomen met name voor de mobiele VR bril. De eerste static brillen zullen na verwachting midden dit jaar uitkomen. ( static wil zeggen vast aan console, met sensoren en ingebouwd HQ scherm).

Playstation VR

VR Games steeds professioneler

Aangezien virtual reality steeds populairder wordt onder de consumenten worden de VR games steeds professioneler. Op dit moment zijn er alleen nog maar games te verkrijgen voor de cardboard en plasticboards. Hier gaat heel snel verandering in komen, diverse grote gameproducenten zijn aan de haal gegaan met Virtual Reality. Hoe vet zou het zijn als je straks GTA of Call of Duty met een VR-bril op kan spelen. Dit vergroot wat ons betreft de game beleving en geeft de game industrie weer nieuwe kansen. Onze peiling is daarom ook dat de VR game industrie groots gaat uitpakken met virtual reality graphics.

Virtual Reality games

We hebben het op deze pagina over virtual reality games, maar welke VR games kennen we nu eigenlijk, en zijn daadwerkelijk al te bespelen met je virtual reality bril? hieronder hebben we een aantal virtual reality games opgesomd die het spelen nu al waard zijn.

angry birds space

Angry Birds Space VR

virtual reality game smash hit

Smash hit voor Gear VR